27 dec

Saopštenje: Održana radionica o nacionalnom Europass centru i Kancelariji za programe mobilnosti studenata i akademskog osoblja na Univerzitetu Donja Gorica

Radionica o Europass inicijativi i Kancelariji za programe mobilnosti studenata i akademskog osoblja na Univerzitetu Donja Gorica održana je danas, 27. decembra u organizaciji Ministarstva prosvjete.


Radionici su prisustvovali studenti i predstavnici akademskog osoblja kojima je predstavljena Kancelarija za programe mobilnosti studenata i akademskog osoblja koja  je formirana u okviru Ministarstva prosvjete. Nerisa Redžematović, koordinator Kancelarije, je predstavila aktivnosti koje je Kancelarija realizovala u 2016. godini kao i planove za naredni period.
Marija Đurišić, nacionalni Europass koordinator, je predstavila učesnicima svih pet dokumenata u okviru Europass inicijative i prezentovala novi websajt za Europass u okviru kojeg  zaintersovani mogu naći sve Europass formulare i informacije u vezi sa realizacijom ove Erasmus+ inicijative u CrnojGori. Ministarstvo prosvjete je od ove godine dobilo status nacionalnog Europass centra za Crnu Goru čime je preuzelo sve obaveze iz Europass inicijative poput promocije Europass dokumenata i podrške svim institucijama i građanima Crne Gore u ispunjavanju Europass dokumenata.

KOME JE NAMIJENJEN?

Za učenike i studente

septembar 22, 2016

Za poslodavce

septembar 22, 2016

Za nezaposlene osobe

septembar 22, 2016

POVEŽITE SE SA CEDEFOP EUROPASS

cedefor baner